Hvem har ikke drømt om at lukke øjnene, trække gardinerne for og lade sig give hen til en altoverskyggende nydelse? At opleve et pirrende forspil, der langsomt tager dig derhen, hvor der ikke er nogen vej tilbage. Med eksplosiv kraft kulminerer det hele i en orgasme, der ruller ind over dig som en bølge af velbehag. Den drøm kan blive til virkelighed med en magicwand.

Til ømme muskler og andre lyster

Måske du har set det afsnit af Sex & The City, hvor Samantha er nede i isenkræmmeren for at klage over sit nakkemassageapparat. Hvis ikke du er bekendt med afsnittet, kan du måske alligevel regne ud, at det ikke ligefrem var nakken, som havde slidt den frigjorte bypiges massageapparat ned. Det blev benyttet i nogle lidt sydligere regioner.

Det samme er tilfældet med en magicwand. For faktisk er den kraftfulde vibrator oprindeligt blevet sendt på markedet som en hjælpende hånd til at løsne ømme muskler. Idérige kvinder fandt dog hurtigt ud af at bruge apparatet på en sjovere måde. Og det kan du også prøve.

Der findes også en magicwand til dig

I de eventyrlige Harry Potter-film er der en tryllestav, der matcher perfekt til den enkelte troldmand. Alle som en kan de finde en, der passer perfekt til dem. Og selvom den vibrerende magicwand hverken kan fremtrylle hjælpende trylledyr eller andet trolddomsagtigt, så kan den alligevel sende dig på en overnaturlig rejse af velvære. Med både forskellige former, farver, størrelser og vibrationsfrekvenser er du nemlig helt sikker på, at der også findes en magicwand, der passer præcis til dig og det, du godt kan lide.

Nydelse på batteri

Da den første magicwand blev opfundet, blev lystne kvinder nødt til at lade magien indfinde sig i nærheden af en praktisk stikkontakt. Alle de fortryllende, skønne vibratorer var nemlig tilkoblet med en ganske almindelig ledning.

Den enorme kraft som vibratoren bruger, når den med dirrende bevægelser sender dig i ekstase, kunne nemlig kun trylles frem ved hjælp af en stor mængde strøm. Med tiden er der dog også kommet en række vibratorer på markedet, der på helt almindelige batterier også kan sende dig mod skyerne i en ren nydelseseksplosion.

Lad magien vokse

En magicwand er et must have i enhver natskuffe. Dens store vibrationer giver dig lyst til at bruge den igen og igen. Og får du lyst til endnu mere, kan du få tilbehør, der gør din oplevelse endnu bedre og din orgasme endnu større. Hvis du leder efter en magic wand vibrator så klik her og tag dit klimaks til nye højder.

Vælg en stor model med forskellige vibrationsmønstre, hvis du er klar til at gå all in på at lege med dig selv på en helt ny måde. Eller vælg en mindre og praktisk model, som du let kan have med i tasken. Din magicwand bliver din nye bedste veninde i både soveværelset og på farten. Introducér den til din partner og lad den ene fortryllende orgasme strømme over den anden.

 

Author

Comments are closed.