Hastighedsoptimering woocommerce  

 

Hvordan fører I din virksomhed? Jeg vil helt klart anbefale at sælge jeres produkter på nettet, eftersom mange af de mulige klienter udelukkende gøre brug af deres smartphone, når de skal købe jeres produkter. Men hvordan laver I en butik på nettet? Det gør I ved at oprette en e- shop. Denne situation kan et SEO bureau Aalborg hjælpe jer med at opsætte jeres moderne online shop. Dette vil normalt laves med en Woocommerce webshop til jer, eftersom denne måde er noget af det bedste på markedet. Woocommerce Webshop er en tilføjelse til WordPress hjemmesiden, hvor I kan oprette en god webshop for dine forbrugere. Woocommerce er blevet virkelig populært blandt iværksættere, idet tilføjelsen er meget brugervenligt. Noget andet som muligvis kan have indvikling, hvis der skal vælges program til webshop, er de faste omkostninger ved at køre sin webshop. Selve WordPress og Woocommerce Webshop er omkostningsfrit at opsætte og prisen afhænger af jeres behov. Med Woocommerce som webshop kan bruges til alle salgs organisation og kan blive specielt programmeret efter ønske. Dette betyder at du kan komme med golf butik med til et møde med et Digitalt bureau Aalborg, som kan hjælpe jer med at desgine din fysiske butik om til en online butik, hvor jeres forbrugere kan købe servicer fra deres arbejde ved hjælp af deres iPad. Ved brug af Woocommerce og professionel hjælp kan dine  forbrugere forvente at se en virkelig fed webshop, som gerne kan få nye forbrugere fremadrettet  

 

Dit Webbureau Aalborg kan til tider også være ansvarlige for at der sker hastighedsoptimering af Woocommerce, så din landingpage forbliver skarp og dermed giver din forbrugere en god oplevelse. Dette kan have vigtig indflydelse på jeres søgemaskine optimering. Hvis din Woocommerce webshop ikke har fået udført en hastighedsoptimering, så kan I muligvis lave betydningsfulde ændringer. Dette har er vigtige for SEO, da dine kunder bruger en stor mængde tid på jeres Woocommerce webshop, hvis dens hastighed er optimeret af et Digitalt bureau Aalborg, eftersom hastighed kan svække forbrugerens oplevelse. Den besøgenes tid på siden fortæller om standen på tidligere nævnte WordPress hjemmeside, hvilket kan blive vurderet af Google og dermed direkte effekt på jeres officiel placering.  

Hvordan kan jeres hjemmeside blive knap så hurtig? Din WordPress hjemmeside kan blive langsom på flere måde. Det kan være at I har brugt mange store videoer på hele WooCommerce Webshoppen, så jeres besøgende bruger utrolig meget ressourcer på at uploade på WordPress hjemmesiden. Dette kan nedsætte kunde indtrykket, og dermed skade jeres placering på Google i henhold til SEO. Men det er derfor din forretning har hyret et Webbureau Aalborg til at lave din hastighedsoptimering af Woocommerce, så man dermed kommer udenom disse episoder. 

 

Author

Comments are closed.