Et webhotel – hvad er det? Hvis man udelukkende kigger på navnet, så kan det have mange forskellige betydninger. Men faktisk er det ikke så kompliceret og faktisk meget brugbart for mange.

Et webhotel er til dig, der ønsker sig din egen hjemmeside. Et webhotel er et sted, hvor du kan leje dig ind, så dine filer bliver hostet. Altså lidt ligesom et hotel som vi kender det, men hvor det ikke er dig, der har ophold – men alle dine filer. Det vil altså sige, at det er flere hjemmesider samlet på en enkel server.

Find det bedste/billigste webhotel

Der findes flere forskellige webhoteller i Danmark. Derfor er det godt med en hjemmeside, der gør det lidt nemmere for dig. Find hosting på linket hvor du får et bredt overblik over gode, anerkendte og troværdige webhoteller, som ellers kan være svært at finde rundt i normalt. Du finder også gode tips og tricks til at komme i gang med din egen hjemmeside m.m.

Fordele ved benyttelse af webhotel:

Et webhotel er især godt for dig der har en hjemmeside, blog eller lignende med begrænset trafik. I dette tilfælde vil du nemlig kunne få disse fordele ud af det:

  • Det er billigere for dig, da du med et webhotel ikke skal betale hele serveren selv, men dele den med de andre, der er i samme webhotel.
  • Du sikrer dig, at din hjemmeside er tilgængelig hele døgnet rundt. Skal hjemmesiden være tilgængelig hele døgnet rundt, kræver det nemlig, at din service hele tiden er oppe og køre og har forbindelse til internettet. Det kan være svært at klare, hvis du er helt alene.
  • Du får mulighed for meget mere support og it-værktøjer, som du ikke ville få uden. Hvor meget du får med i pakken afhænger  naturligvis at de forskellige webhoteller.
  • Du får mere tid og overskud til at arbejde på dit dit indhold til fik virksomhed/hjemmeside uden at skulle bekymre dig om alt det praktiske. Er du ikke den største “IT-nørd”, så vil det altså spare dig for en masse kræfter.

Comments are closed.