Er du mand, og mangler en speciel julegave til den dame du holder mest af, en som ikke nødvendigvis skal åbnes mens familien ser på?

Hvorfor ikke være lidt ekstra modig i år, specielt hvis året har været svært, så skal der måske lidt ekstra spænding og mod til ved valget af gave, det kan være det kan gøre nytåret ekstra specielt.

Du kan vælge at købe en dildo til din partner, lad og være ærlige og sige at det er det mest sælgende sexlegetøj der findes, hvor det nok findes i flere hjem end man skulle tro.

Et bredt udvalg

Virkeligheden er at der findes forskellige variationer af dildoer til kvinder, sikkert også flere forskellige end du kan forestille dig, medmindre du er særdeles godt underrettet.

Dildoer kan fås i alle farver, former og materialer, der findes varianter med en sugekop, så den kan påsættes en glat overflade, der findes strap-on modellen, der sidder på et bælte der kan spændes på, og så er der dem i glas, og alle mulige andre materialer.

Selve prisen er generelt noget hvor alle kan være med, så det skal i hvert fald ikke være det der afholder dig.

Skal det være naturtro eller noget der ligner alt muligt andet?

Kender du materialet nature skin? Hvis du får fat i en dildo lavet af det materiale, så vil du bemærke hvor realistisk og naturtro den fremstår. De laves normalt også med både et markeret penishoved og en naturlig krumning, og kan fås med både blodårer langs skaftet og klunker der hænger ved.

Det er alt sammen noget der bidrager til det naturtro indtryk, og den naturlige følelse, uanset hvordan du vil lege med den, eller rettere hvordan din partner skal lege med den.

Hvis du ikke vil gå den naturtro vej, så kan du få noget der ligner noget helt andet, hvor vi kan starte med at introducere en vild neonfarve, og det på en dildo der kommer i metal, men funktionen er den samme.

Vær endelig ikke nervøs som mand over at skulle købe en eller flere dildoer, det kan nemlig aldrig helt erstatte den ægte vare, men det kan være noget der kan give grobund for en leg som I begge kan deltage i, hvem ville ikke finde det spændende at behage din partner så hun er godt varmet op til I skal lege sammen.

Husk også gerne at anskaffe både glidecreme og renseprodukter så I kan få det optimale ud af legen, men også både rengøre og vedligeholde selve legetøjet efterfølgende.

Selve leverancen foregår naturligvis diskret, der er jo ingen der skal vide hvad netop du har bestilt, og hvorfra du har bestilt det.

Og der er noget at komme efter for enhver smag, og det selv om det er til jul, en fødselsdag eller en bryllupsdag, eller bare for at fejre kærligheden, derfor er den en god idé at være lidt ekstra modig denne jul og give dig eller jer begge en gave I kan leve højt på længe.

 

Author

Comments are closed.