Jeres forhold bygger hovedsagelig på den seksuelle tiltrækning!

Ja et forhold er andet end sex, men hvis ikke man er seksuelt tiltrukket af sin partner. Så hedder det i realiteten blot venner. Det er måske en lidt hård dom at komme med, men faktum er at sex udgør en stor del af forholdet. Det gør den desværre ikke i alle forhold. Det var noget den gjorde i starten, men det er længe siden det område er gået lidt død. 

Der kan være flere grunde til at forholdet ikke fungerer seksuelt. Det kan være man rent faktisk ikke passer sammen, dog ikke har opfattet det helt endnu. Det kan også være man bare glemmer det. Hverdagen har taget pusten lidt fra forholdet og man har levet sig lidt fra hinanden. Man ender med at bo i hver sin ende af huset. Han sidder måske mere i garagen med gutterne eller pudser sin fælge. Hun  er måske mere på cafe med tøserne eller strikker på sofaen. 

Hvad skal der til for at holde liv i det seksuelle ?

Først og fremmest skal man huske at det først og fremmest starter hos en selv. Vil man gerne have mere sjov med sin partner, så gør noget ved det. Gør noget for din partner, du ved de syntes er lækkert eller frækt. Er han vild med frækt lingeri og selvsiddende strømper, så hop i det for ham. Er hun vild med at se dig i en skjorte og jakke, så husk at tage det på ind imellem. Det er tit de små ting. 

Dertil kommer også at man skal eksperimentere lidt i sengen. Det at køre missionær stilling hver onsdag, gør ganske enkelt at man mister lysten. Det kan være man skal prøve sex nogle offentlige steder, det kan også være der skal noget sexlegetøj til. Uanset hvad skal man finde det sjove i sex igen. Det der gør at man sidder og dagdrømmer om hvor godt det var sidst han lige smed hende op på bordet i køkkenet. 

Comments are closed.