Når det kommer til at beskytte sig mod graviditet, så er der flere forskellige metoder, man kan vælge at tage i brug.

Det er jo skønt, for det betyder, at der helt sikkert også er en løsning, der føles helt rigtig for dig. Det er vigtigt, at man finder på en løsning, som man er komfortabel med. Det skal ikke være ubehageligt at undgå at blive gravid, men det er stadig vigtigt, at man husker på, at det er noget, der kan ske.

Brug kondomer

Når det kommer til også at beskytte sig mod kønssygdomme, så er der ingen tvivl om, at kondom er den bedste løsning mod også at blive gravid. Hvis du nogle har sex med folk, hvor du ikke kender til deres tidligere sexhistorie, så ved du faktisk ikke, hvor de har været.

Det er meget almindeligt, at man har sex med folk, som man ikke kender så godt, og det er der ingen skam i. Men ville det ikke være en skam hvis noget, der skulle have været et godt minde udvikler sig til i stedet for at blive et minde om en tur til lægen? Det er heldigvis heller ikke særligt dyrt at beskytte sig med kondomer. Du kan nemt finde billige kondomer.

Brug P-piller

Der er også mange kvinder, der vælger at beskytte sig selv med P-pillen. Dette er også en effektiv metode, når det kommer til at beskytte sig mod graviditet, men det hjælper ikke meget, hvis man gerne vil beskyttes mod sexsygdomme.

P-piller er nok en bedre løsning for dem, der allerede er i et fast forhold. Der er også en del hormoner i P-piller, som der er mange, der gerne vil undgå.

Brug spiral

Hvis du gerne vil have en løsning, hvor du ikke får så mange hormoner, så kan du i stedet for vælge at få en spiral. Det kan godt være en lidt ubehagelig oplevelse, men bagefter er du fuldt beskyttet mod at blive gravid.

Her er det dog igen vigtigt at pointere, at spiral jo ikke beskytter mod sexsygdomme. Derfor kan det godt være en farlig løsning af vælge, hvis man skal have sex med folk, man ikke kender. Her er det igen bedre, hvis man benytter sig af kondomet. Så er du helt sikker på, at du hverken bliver gravid mod din vilje, eller at du får en irriterende sexsygdom!

Comments are closed.