Hvis du er ked af din krop, så kan det være, du har overvejet at gøre noget for at ændre på den. Nogle gange har man et område på kroppen, som man bare ikke kan blive glad for, uanset hvordan man prøver at spise og træne. Fedt ophober sig forskellige på forskellige mennesker, og der er bare nogle, der f.eks. har mere tendens til mavefedt end andre. Hvis du har et bestemt område på kroppen, du er ked af det over, så kan du overveje fedtfrysning. Læs mere om det her.

 

Hvordan virker fedtfrysning?

Fedtfrysning fungerer ved at man, som navnet indikerer, fryser noget fedt væk. Man går ind og dræber nogle af kroppens fedtceller på et bestemt område. Således får man op til 25% færre fedtceller på det behandlede område, end man have før. Det betyder, at du ikke ville kunne tage på, på samme måde efter din behandling, som du kunne før. Fedt sætter sig forskellige på os, og du kan sagtens være en slank person, der bare har lidt for meget fedt et bestemt sted på kroppen.

 

Fedtfrysning på armene

Er du ked af dine ”mormor”-arme? Svinger fedtet, når du vinker? Måske du endda stadig træner, men der sidder bare et lag fedt udenom musklen, som gør, at du ikke kan lide at få i trøjer uden ærmer. Det er ubehageligt at have det sådan, at der er bestemt typer tøj, som man helt er nødt til at undgå. Hvis man f.eks. er virkelig ked af sine arme, så kan det betyde, at man altid tænker over at tage bestemt tøj på for at skjule dem. Det er bare mangel på frihed, og hvis du har det sådan, så kan du overveje fedtfrysning på armene.

 

Fedtfrysning af lårene

Der er også mange, der er ked af deres lår. De synes, de er for store. Det er som regel pga. ophobning af fedt. Man skal tabe sig meget, hvis man skal slippe af med fedtet på lårene – sådan er det i hvert fald for nogle. Fedt på lårene kan også give appelsinhud, og det er der mange, der gerne vil slippe af med. Med fedtfrysning på lårene kan du få slankere lår med mindre appelsinhud.

 

Fedtfrysning på maven

Fedtfrysning på maven er nok den mest populære behandling inden for fedtfrysning. Der er mange, der er kede af deres ekstra fedt på maven, og som har forsøgt at gøre nærmest alt, for at få det til at gå væk. Måske en fedtfrysning er den perfekte løsning?

Author

Comments are closed.